Ring oss på: 073 222 91 10 - Vi är verksamma i hela Stor-Stockholm

Om Björkhagen lås

Jag som driver Björkhagens lås i Stockholm heter Bengt Söderström och jag tycker att det är ett roligt och stimulerande arbete. Ibland så ställs man inför problem som man inte har haft tidigare.

Bland kunderna finns flera bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Vi utför jobb över hela Stockholm och har många referenser från bland annat ÖstermalmSödermalmEnskedeNacka, Liljeholmen, Huddinge och Årsta. Det är kul att kunna hjälpa folk och vi strävar alltid efter nöjda kunder.

Priser
Jag tror alla låssmeder, ibland får höra att det är dyrt. Det finns konkurrenter som har mycket högre fasta kostnader än vad vi har. Därför kan vi hålla priser som ligger lite under medel.

Björkhagen lås – Priser

Jag vet att många jobbar måndag till fredag, och det är inte speciellt roligt att betala jour priser för att installera ett lås. Så därför kan ni beställa lås utan jour priser, även på lördagar och söndagar hos oss. Det gäller även om ni vill visa något problem eller reparera något. Om ni bara vill ha en pris uppgift, så kan vi komma och titta på det, utan att det behöver kosta er någonting, alls.

/Bengt, Björkhagenslås

Starka skäl till att välja oss som låssmed

Vi ordnar ert låsproblem. Ring oss och kolla av att vi har en ledig tid åt dig. Om det är upptaget eller inget svar. Ta en titt under Kontakta oss-sidan.

Här kan ni beställa lås-byte även på Lör och Sön utan att det behöver kosta extra!

Vi gör alltid ett noggrant arbete

Vi strävar alltid efter nöjda kunder.

Låsöppningar till dom som är utelåsta eller inlåsta (inte kan komma ut).

Vi gör även låsbyten och reparerar lås på plats.

Våra låssmeder kommer förberedda

Vi har alla reservdelar och lås med oss i bilen.

Kan vi inte lösa låsproblemet direkt får du snabb återkoppling när vi kommer tillbaka.

Copyright © Björkhagens Lås – En låssmed i Stockholm.

Ring oss: 073 222 91 10