Ring oss på: 073 222 91 10 - Vi är verksamma i hela Stor-Stockholm

Välkommen till Björkhagens lås! En låssmed på Södermalm.

Låssmed Södermalm - Låsöppningar och låsjour med kvitto

Har du flyttat till Södermalm och vet att det då är bäst att byta låset i ytterdörren och andra dörrar som ger tillgång till hemmet? Eller har du ett lås som börjat kärva och är svårt att låsa? Då kan det också vara hög tid att byta ut låset eller så räcker det med att bara byta ut cylindern. Många gånger går det dock alldeles utmärkt att laga ett kärvande lås. Björkhagens lås har lång erfarenhet som låssmed och vi kan snabbt se vad som krävs för att få en fungerande säkerhet i form av låsanordningen i alla typer av dörrar.

 

KONTAKTA en låssmed på Södermalm

Låssmed Stockholm jour Bengt Söderström

Låssmed med jour på Södermalm

Vi erbjuder även en uppskattad jourtjänst som låssmed på Södermalm när ärendet är mer akut än att det finns möjlighet att boka in en tid med framförhållning. Det kan handla om att du har fått inbrott, vilket ofta resulterar i att man vill byta lås för att känna sig riktigt säker i hemmet. Speciellt viktigt är det när man har konstaterat att extranycklar har försvunnit. Men ett inbrott kan också resultera i ett förstört lås som är helt oanvändbart.

Det kan också handla om att du snabbt behöver en låssmed på Södermalm för att du har låst dig själv inne eller ute. Då kommer vi så snabbt vi kan för att hjälpa dig att öppna låset. Hittills har det inte funnits ett enda lås som vi inte har kunnat öppna!

Fördelar med oss som låssmed

Vi är en kompetent och kunnig låssmed som har över 30 års erfarenhet i branschen, det är en av fördelarna med oss. Några andra är:

  • Vi lämnar alltid ett kvitto till dig som kund för att du ska vara säker på att arbetet har gått rätt till på alla sätt och vis.

  • Vi erbjuder garanti på alla jobb för att du som kund ska känna dig trygg med utförandet av uppdraget.

  • Vi har alltid med oss reservdelar och produkter i bilen för att det inte ska bli några onödiga väntetider eller uppehåll i arbetet.

Hör av dig till oss om du har frågor kring lås eller låssmedstjänster på Södermalm. Vi hjälper dig mer än gärna! Du når oss lättast över telefon, men självklart kan du även höra av dig via mejl. Undrar du vilka produkter vi använder så är det enbart från de ledande grossisterna.

 

Boka låsbyte på helgen

Björkhagens lås vet att det inte alltid är möjligt att ta ledigt från jobbet för att vänta in en låssmed som ska reparera eller byta ut låset i en dörr. Därför har vi gjort det möjligt att boka tid hos oss som låssmed på Södermalm även på helger. Det riktigt fina är att priset för låssmedstjänsterna på helger är detsamma som på vardagar.

Det betyder att du kan få hjälp till ett bra pris med att byta ut ett lås i en ny bostad, reparera ett lås som är sönder, byta ut ett lås vars nycklar har kommit på vift eller ett lås som du inte är säker på att du har fått alla nycklar till.

Varmt välkommen till oss på Björkhagens lås!

Starka skäl till att välja oss som låssmed

Vi ordnar ert låsproblem. Ring oss och kolla av att vi har en ledig tid åt dig. Om det är upptaget eller inget svar. Ta en titt under Kontakta oss-sidan.

Här kan ni beställa lås-byte även på Lör och Sön utan att det behöver kosta extra!

Vi gör alltid ett noggrant arbete

Vi strävar alltid efter nöjda kunder.

Låsöppningar till dom som är utelåsta eller inlåsta (inte kan komma ut).

Vi gör även låsbyten och reparerar lås på plats.

Våra låssmeder kommer förberedda

Vi har alla reservdelar och lås med oss i bilen.

Kan vi inte lösa låsproblemet direkt får du snabb återkoppling när vi kommer tillbaka.

Copyright © Björkhagens Lås – En låssmed i Stockholm.

Ring oss: 073 222 91 10