Ring oss på: 073 222 91 10 - Vi är verksamma i hela Stor-Stockholm

Välkommen till Björkhagens lås! Din låssmed på Östermalm.

Låssmed Östermalm - Låsjour, låsöppningar, låsbyten

En låssmed som hjälper dig med reparation av ett lås som krånglar, byta ut ett icke fungerande lås eller en ny cylinder till ett befintligt lås på Östermalm. Björkhagens lås erbjuder allt inom låsmästeri. Vi har lång erfarenhet och kan alla typer av lås på marknaden. Vi har låsprodukter på lager och kan snabbt byta ut och montera nya lås och cylindrar.

KONTAKTA en låssmed på Östermalm

Låssmed Stockholm jour Bengt Söderström

Björkhagens lås – en låssmed med erfarenhet

Björkhagens lås startade 1987 när Bengt Söderström grundade företaget. Vi byter ut lås som inte fungerar, byter cylindrar när nycklar har kommit på vift och ser till att göra fler nycklar till dig om så behövs. Under åren har vi hjälpt en mängd kunder över hela Stockholm och på Östermalm. De många nöjda kundrecensionerna är ännu ett tecken på att Björkhagens lås är ett tryggt val av låssmed på Östermalm.

 

Vi är kända för att vara på plats snabbt när någon ringer vår jour, oavsett vilken dag i veckan det är. Inbrott, ute- och inlåsning kan vara orsaker till att man vill ha tag i en låssmed som kommer till undsättning direkt. Vid inbrott byter vi ut låset direkt så att du inte behöver fundera på om någon obehörig kan ta sig in. Vid inne- eller utelåsning kan vi många gånger öppna låset utan att behöva byta ut det. Vid andra typer av jobb bokar vi in en tid som passar dig som kund. Björkhagens lås kan hjälpa dig både på kvällstid och helger. Självklart får du som kund bestämma hur du vill att vi löser just ditt problem, men vi kommer gärna med förslag och tips på lösningar.

VÄLJ EN LÅSSMED PÅ ÖSTERMALM DU ÄR TRYGG MED

I valet av låssmed på Östermalm är det viktigt att du känner dig trygg med leverantören och har förtroende för dennes kunskap och kompetens. Lås är trots allt en säkerhet som rör hemmet och det gör mycket för tryggheten att veta att låset är rätt monterat och att arbetet är fackmannamässigt utfört. Fördelarna med Björkhagens lås är många, bland annat:

 

·      Vi har alltid garanti på de jobb vi utför.

·      Efter utfört arbete lämnar vi alltid kvitto på det utförda uppdraget.

·      Vi har i över 30 år hjälpt Östermalm med olika typer av låssmedstjänster.

 

Vi har dessutom alltid med oss allt vi behöver i bilen, vi har både reservdelar och nya lås med oss när vi kommer. Det gör att vi kan fixa de flesta problem på en gång. Vi reparerar lås som krånglar på plats eller byter ut hela låset eller cylindern i låset.

Låssmed som tar ansvar och har jour på östermalm

Björkhagens lås är en ansvarsfull leverantör på Östermalm som alltid är i tid och ser till att lämna arbetsplatsen i gott skick så att det inte blir en massa onödig städning för dig som kund. Eftersom du alltid får kvitto och garanti på de jobb vi gör som låssmed på Östermalm kan du vara säker på att vi står för de jobb vi utför. Vi har dessutom jour i Stockholm om det är akut.

 

Varmt välkommen att höra av dig till oss. Du når oss snabbast över telefon, men du kan självklart även skicka oss ett mejl.

Starka skäl till att välja oss som låssmed

Vi ordnar ert låsproblem. Ring oss och kolla av att vi har en ledig tid åt dig. Om det är upptaget eller inget svar. Ta en titt under Kontakta oss-sidan.

Här kan ni beställa lås-byte även på Lör och Sön utan att det behöver kosta extra!

Vi gör alltid ett noggrant arbete

Vi strävar alltid efter nöjda kunder.

Låsöppningar till dom som är utelåsta eller inlåsta (inte kan komma ut).

Vi gör även låsbyten och reparerar lås på plats.

Våra låssmeder kommer förberedda

Vi har alla reservdelar och lås med oss i bilen.

Kan vi inte lösa låsproblemet direkt får du snabb återkoppling när vi kommer tillbaka.

Copyright © Björkhagens Lås – En låssmed i Stockholm.

Ring oss: 073 222 91 10