Ring oss på: 073 222 91 10 - Vi är verksamma i hela Stor-Stockholm

Välkommen till Björkhagens lås! En låssmed i Enskede med omnejd

Låssmed Enskede med Låsjour, låsöppningar och låsbyten

Behöver du hjälp av en låssmed med ett lås som krånglar i Enskede? Vi på Björkhagens lås kan hjälpa dig som är i behovs nabbt och prisvärt. Vi har varit verksamma i Skarpnäck i över 30 år och har en gedigen erfarenhet att luta oss mot. Det betyder att det där krånglande låset inte är något problem för oss. Vi kan antingen reparera det på plats eller konstatera att det behövs bytas ut, och då kan vi självklart göra det på en gång.

KONTAKTA en låssmed i Enskede

Låssmed Stockholm jour Bengt Söderström

Låssmed i Enskede med bra priser – även på helger

Vi är stolta över att vi kan erbjuda våra kunder priser som ofta ligger under våra konkurrenters. Det kan vi göra för att vi aktivt håller nere våra fasta kostnader och fokuserar på att göra våra kunder nöjda till ett bra pris. Vid bokningar av låssmedsjobb i Enskede tar vi inget extra för att komma en lördag eller söndag. Vi vet att det är svårt för många av våra kunder att ta ledigt för att vänta på att en låssmed ska utföra ett arbete. Därför har vi samma priser för bokade jobb på både vardagar och helger.

Vi erbjuder självklart även andra tjänster utöver att fixa krånglande lås. Vi kan hjälpa till med nycklar och med lås eller cylindrar som behöver bytas ut. När vi kommer ut på ett inbokat jobb har vi alltid med oss alla reservdelar och produkter i bilen. Vi kan därför hantera även oförutsedda vändningar i de inbokade jobben och lösa önskningar som kommer under tiden vi jobbar.

Låssmed med jour runt enskede och skarpnäck

Björkhagens lås är även snabbt på plats när du behöver hjälp akut. Vår jourtjänst är aktiv alla dagar i veckan dygnet runt och vi hjälper dig om du har fått inbrott. Vi är då oftast på plats inom några timmar och byter ut låset eller låsen, beroende på hur många nycklar som tros vara på vift. När någon har tagit sig in i hemmet är det viktigt att snabbt byta lås och se till att göra det svårt för inkräktarna att ta sig in igen. Ett nytt lås är också viktigt för den egna tryggheten, hemmet är ju en plats där man ska känna sig trygg.

Jourtjänsten hjälper också till vid ute- och inlåsningar, det vill säga när du antingen tappat din nyckel och inte kommer in eller om du på något sätt har låst dig själv inne. Många gånger kan vi öppna låset utan att förstöra det och det gör att du inte behöver byta ut låset om du inte vill.

Fördelar med oss som låssmed i Enskede

Björkhagens lås är stolta över att ha hjälpt många nöjda kunder under åren. Det värmer att få höra att våra kunder uppskattar vår snabbhet och service. Fler fördelar med oss är:

  • När du anlitar oss får du en garanti för att jobbet är rätt utfört.

  • Vi lämnar alltid kvitto för våra jobb, som alla seriösa aktörer borde göra.

  • Vi har med oss allt vi behöver i bilen, reservdelar såväl som nya lås.

 

Starka skäl till att välja oss som låssmed

Vi ordnar ert låsproblem. Ring oss och kolla av att vi har en ledig tid åt dig. Om det är upptaget eller inget svar. Ta en titt under Kontakta oss-sidan.

Här kan ni beställa lås-byte även på Lör och Sön utan att det behöver kosta extra!

Vi gör alltid ett noggrant arbete

Vi strävar alltid efter nöjda kunder.

Låsöppningar till dom som är utelåsta eller inlåsta (inte kan komma ut).

Vi gör även låsbyten och reparerar lås på plats.

Våra låssmeder kommer förberedda

Vi har alla reservdelar och lås med oss i bilen.

Kan vi inte lösa låsproblemet direkt får du snabb återkoppling när vi kommer tillbaka.

Copyright © Björkhagens Lås – En låssmed i Stockholm.

Ring oss: 073 222 91 10