Ring oss på: 073 222 91 10 - Vi är verksamma i hela Stor-Stockholm

Välkommen till Björkhagens lås! En låssmed som jobbar i Årsta med omnejd.

Låssmed Årsta

 

Behöver du av någon anledning byta ut ditt lås i Årsta? Det kan vara ett gammalt lås som sett bättre dagar, men det kan också vara ett fullt fungerande lås i en ny bostad. Om man flyttar in i en bostad, lägenhet eller villa, kan man aldrig

KONTAKTA en låssmed i Årsta

Låssmed Stockholm jour Bengt Söderström

 

Låssmed med jour

Björkhagens lås erbjuder även en uppskattad jourtjänst. Vi är snabbt på plats om du akut behöver en låssmed i Årsta. Jouren används då du har haft inbrott och vill byta ut ditt lås för att känna dig trygg med att ingen obehörig ska kunna ta sig in i ditt hem. Eller om du är ute- eller inlåst och behöver hjälp att ta dig in eller ut ur hemmet. Är låset sönder eller om det har hakat upp sig kan vi många gånger laga det på plats, eller så byter vi ut cylinder eller hela låset. Vi har alltid med oss reservdelar och produkter i bilen och kan utföra alla typer av arbeten utan att behöva åka och hämta reservdelar eller nya produkter.

Vi är en låssmed som har hjälp många kunder i Årsta och du kan hitta många fina recensioner på Reco om oss. En låssmed är en leverantör man ska känna sig trygg med och många bra omdömen och recensioner från nöjda kunder är en del i att känna sig trygg med sitt val av oss.

 

Anledningar till att välja Björkhagens lås

Först och främst handlar det så klart om att vi är en kompetent och erfaren låssmed som kan hjälpa dig med allt inom området lås. Det finns också fler fördelar:

 

  • Vi lämnar alltid en garanti på det jobb vi gör, vilket är en försäkran om att vi står för det jobb vi gör, även i efterhand.

  • Du som kund får kvitto på utfört jobb så att du vet att jobbet går rätt till på alla sätt och vis.

  • Vi är snabbt på plats när du behöver oss akut.

  • Björkhagens lås är ett mycket prisvärt alternativ. Du får samma pris på våra tjänster oavsett om vi utför jobbet på en vardag eller en helg.

Låssmed i Årsta med bra priser

Vi jobbar aktivt för att hålla nere våra priser. Tack vara våra låga fasta kostnader kan vi hålla nere priset ut till våra kunder. Därför kan vi också erbjuda våra tjänster till samma pris både vardagar och helger. Vi på Björkhagens lås vet att det inte alltid är möjligt att ta ledigt från jobbet för att vänta in en låssmed och byta ett krånglande lås. Därför ser vi till att det är möjligt att boka tid på helger, till samma pris som på vardagar.

Du når oss lättast över telefon, för att boka tid eller för komma i kontakt med oss för något annat skäl.

Varmt välkommen till oss på Björkhagens lås i Årsta!

Starka skäl till att välja oss som låssmed

Vi ordnar ert låsproblem. Ring oss och kolla av att vi har en ledig tid åt dig. Om det är upptaget eller inget svar. Ta en titt under Kontakta oss-sidan.

Här kan ni beställa lås-byte även på Lör och Sön utan att det behöver kosta extra!

Vi gör alltid ett noggrant arbete

Vi strävar alltid efter nöjda kunder.

Låsöppningar till dom som är utelåsta eller inlåsta (inte kan komma ut).

Vi gör även låsbyten och reparerar lås på plats.

Våra låssmeder kommer förberedda

Vi har alla reservdelar och lås med oss i bilen.

Kan vi inte lösa låsproblemet direkt får du snabb återkoppling när vi kommer tillbaka.

Copyright © Björkhagens Lås – En låssmed i Stockholm.

Ring oss: 073 222 91 10