Ring oss på: 073 222 91 10 - Vi är verksamma i hela Stor-Stockholm

Om Björkhagen lås

Jag som driver Björkhagens lås i Stockholm heter Bengt Söderström och jag tycker att det är ett roligt och stimulerande arbete. Ibland så ställs man inför problem som man inte har haft tidigare.

Bland kunderna finns flera bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Mest i Johanneshov men vi har kunder i hela Storstockholm. Det är kul att kunna hjälpa folk och vi strävar alltid efter nöjda kunder.

Priser Jag tror alla låssmeder, ibland får höra att det är dyrt. Det finns konkurrenter som har mycket högre fasta kostnader än vad vi har. Därför kan vi hålla priser som ligger lite under medel.

Björkhagen lås – Priser

Jag vet att många jobbar måndag till fredag, och det är inte speciellt roligt att betala jour priser för att installera ett lås. Så därför kan ni beställa lås utan jour priser, även på lördagar och söndagar hos oss. Det gäller även om ni vill visa något problem eller reparera något. Om ni bara vill ha en pris uppgift, så kan vi komma och titta på det, utan att det behöver kosta er någonting, alls.

/Bengt, Björkhagenslås

Starka skäl till att välja oss

Vi ordnar erat problem. Ring oss och kolla av att vi har en ledig tid åt dig. Om det är upptaget eller inget svar. Ta en titt under Kontakta oss-sidan.

Här kan ni beställa lås-byte även på Lör och Sön utan att det behöver kosta extra!

Vi gör alltid ett noggrant arbete

Vi strävar alltid efter nöjda kunder.

Favorit arbete är att göra låsöppningar till dom som äe utelåsta eller innelåsta(inte kan komma ut).

Tycker också om att göra låsbyten eller att reparera lås på plats.

Vi kommer förberedda!

VI HAR ALLA RESERVDELAR OCH LÅS MED OSS I BILEN!

Copyright © 2012 - 2017 Björkhagens Lås - All rights reserved